Buy Tadora Online in our drugstore with guaranteed delivery buy cheap medications for Erectile Dysfunction Treatment viagra online drugstore

SPA ритуали у дома

*Spa през вековете*Домашна козметика*Аромотерапия*Хромотерапия*Растителни масла*Spa ритуали за релакс и красота*Хрaнене и свежи рецепти*Хармоничен дом

Една невероятно богата и информативна книга, която може да послужи не само на жените, но и на мъжете; както  за домашни условия, така и за разработване програми за професионални спа центрове! Доброто здраве през 21 век не означава само и единствено отсъствие на болести. Доброто здраве днес включва също така психологическо здраве, устойчивост към стрес, наличие на позитивна нагласа към живота, жизненост и умение да поддържаме хармонични отношения със себе си и другите. В този смисъл грижите за здравето и самочувствието ни не са просто лукс, а дългосрочна инвестиция в собствената ни личност.

Spa ритуали у дома е книга за всекидневните грижи за нашето здраве, красота и психологически комфорт. Нейната цел е да станем по-активни в грижите за себе си – във физически и духовен план. Когато редовно осигуряваме на тялото и ума си релаксиращи мигове, ние се изпълваме с енергия и ставаме устойчиви на стрес  и негативни влияния. Защото качеството на живот на човека и неговата работоспособност зависят от качеството на неговия отдих. Тази книга ще ни научи как да глезим духа и тялото си без да напускаме прага на дома си.
Изграждането на енергийно здрава жилищна среда е изключително важно за нашето благополучие – на тази тема са посветени главите за хромотерапия и създаване на спа кът за релакс. Разгледани са и безкрайните възможности на етеричните масла да дезинфекцират, да пречистват енергийно, да ни предпазват от вирусни инфекции и да създават ароматен фон на нашето всекидневие.

Приготвянето на домашна козметика и домашни лечебни средства изисква познаването на най-мощните средства, което природата ни е дарила – растителните и етеричните масла, затова техният спектър на действие е разгледан изключително подробно.
Състоянието на нашата кожа, коса и нокти е отражение не само на грижите, които полагаме за тях, но и на храната, която приемаме. Здравословните спа рецепти и идеите за разтоварващи днище ни помогнат да се пречистим и „нахраним” кожата си отвътре.
За финал, включените в края на книгата анти-стрес съвети, както и разказите на пет заети жениза техните домашни spa ритуали, ще ни заредят с допълнителна доза вдъхновение.

Автор: Автор: Вивиан Бъртън
Цена: Цена: 15,99 лв.