Buy Tadora Online in our drugstore with guaranteed delivery buy cheap medications for Erectile Dysfunction Treatment viagra online drugstore

Постни ястия за ценители

Постни ястия за ценители е за всички, които спазват православния пост; за вегетарианци; за тези, които желаят да прочистят организма си; и за всички, които се стремят да се хранят с качествена и здравословна храна.

В специалното приложение на книгата е включена полезна информация за забравени кулинарни традиции от българската трапеза и за постите в Православната църква (освен големите пости, нашите предци са спазвали и тези в сряда и петък). Книгата съдържа и полезни съвети как да готвим вкусно и здравословно с помощта на достъпни продукти от растителен произход.

Рецептите са предимно от българската, средиземноморската и славянската кухня. Рецепти от книгата заедно със снимки можете да видите тук. Ако се интересувате от темата за постите и историята на националната ни православна кухня, ви препоръчваме следната публикация в нашия блог“Манастирската кухня”.

Автор: Автор: Валентина Николова
Цена: Цена: 8 лв.