Buy Tadora Online in our drugstore with guaranteed delivery buy cheap medications for Erectile Dysfunction Treatment viagra online drugstore

Основи на Аюрведа

Какво е Аюрведа? Вероятно най-старата лечителска традиция в света. Тя разглежда човека като многоизмерна система, състояща се от тяло, душа и жизнена енергия прана.

Какво може да направи за теб? Според Аюрведа човек се разболява, когато в тялото се натрупва ама – цялото несмляно, неусвоено токсично вещество, без значение дали е под формата на храна, жлъчка, киселина или негативни мисли. Задвижвайки виталните сили вътре в нас, с нейна помощ организмът се самовъзстановява. Защото естественото състояние на човека е да бъде здрав и да живее дълго.

При написването на тази книга авторката – индийката Шубра Кришан, журналист и писател, – интервюира някои от най-добрите вайди-лечителите на Аюрведа, и успява да „преведе” на съвременен език техните основни принципи за:

  • вродения интелект на човешкото тяло;
  • хранене с пресни продукти  (включени са вкусни рецепти от индийската кухня);
  • класификация на човешкото тяло и характер според типовете доши;
  • грижите за физическото здраве и красота като начална стъпка към духовното     усъвършенстване;
  • разбирането за щастието като умение да се променяш без стрес;
  • „гунам” – изкуството да притежаваш красив ум.

„Основи на Аюрведа” е една от най-достъпните за западния начин на мислене книги за Аюрведа, които съм чел, и в същото време изпълнена с истински стойностно съдържание. Препоръчвам книгата на всеки, който търси пътя към здравето и пълноценния живот, както и на медиците и холистичните терапевти, които желаят да опознаят човешката природа в нейната божествена цялост.

Лари Доси, доктор по медицина, автор на Лечение отвъд тялото 

На български език е издадена и другата книга на Шубра Кришан “Книга за женския комфорт. Рецепти за духа и тялото”, издадена от Augusta Publishing.

Автор: Автор: Шубра Кришан
Цена: Цена: 15 лв.