Buy Tadora Online in our drugstore with guaranteed delivery buy cheap medications for Erectile Dysfunction Treatment viagra online drugstore

Навикът да действаш сега!

Като психотерапевт и автор, д-р Нийл Фиоре е помогнал на  хиляди да повишат своята продуктивност и да постигнат оптималния си потенциал. Тази книга е една реална възможност да поемете контрол върху живота си (вместо животът да контролира вас).

“Какво ми даде Навикът да действаш Сега! ? Нищо повече от това да не се страхувам да действам. Точка. Край на сделката.”

Тимъти Ферис, 32-годишен милионер в сферата на онлайн бизнеса

“Веднъж швейцарският ми професор се пошегува, че българската нация има още едно име: “Чакай малко!”. Беше му направило впечатление, че често чува това изречение от българските специализанти, без да знае какво означава… Без коментар.
От години правя тренинги на фирмени колективи. Често темата е “Мотивация”. От години, в терапевтичната си работа също установявам, че проблемите на клиентите ми отново са в сферата на мотивацията. Нерядко се налага да обсъждаме, че наградата е по-добър стимул от наказанието. Но спазваме ли това, когато възпитаваме децата си, когато управляваме колектив, когато искаме да мотивираме сами себе си?
Навикът да действаш Сега! e ценен пътеводител за справяне с отлагането – защото когато отлагаме предполагаемия неуспех, ние всъщност отлагаме и предполагаемия успех!”

Мадлен Алгафари, психотерапевт, писател, преводач, режисьор http://madlenalgafari.com/ 

“Тази книга ни показва, че отлагането е защитна реакция, за да се справим със страховете си и стреса. Да отлагаш не е проблем на характера, а придобита реакция срещу страха от неуспех. Това e сериозен проблем, който няма нищо общо нито с мързела, нито с липсата на организация, както обикновено се смята, а с ниското самочувствие, страховете и нарушения баланс в живота.
Книгата на Нийл Фиоре има универсално приложение както в личния живот, така и в професионалната кариера. Тя е особено ценно ръководство за мениджърите при мотивирането на техните служители и постигането на максимална лична ефективност.”

Татяна Христова и Тодор ХристовNovaVizia.com – най-посещаваният блог за мениджмънт, бизнес и развитие в България

Автор: Автор: Нийл Фиоре
Цена: Цена: 14 лв.